top of page
Kaisa katsoo. Kuvasta kiitos Nelli Kivinen

YH Training Oy

Kaisa Tainio-Keinonen

Sisällöntuottaja & omistaja

soita 044 970 2058
kaisa@yhtraining.fi

Sähköinen laskutus
 

verkkolaskuosoite: 003730947086

välittäjätunnus: 003723327487

y-tunnus 3094708-6

Yrittäjä esittäytyy

Heippa, minä olen Kaisa. Ihminen, yrittäjä, onnistuja ja oppija. Intohimoinen mittaaja ja kehittäjä.

 

Autan sinua kaikessa verkko-oppimiseen liittyvässä. 

Samoin autan johtajia ja HR-tekijöitä sitouttamaan avainpelaajat yritykseen ja ratkaisemaan mahdolliset vuorovaikutukseen, yrityskulttuuriin, motivaatioon tai työhyvinvointiin liittyvät haasteet. Tulokset näkyvät rekrytointikulujen laskuna ja veto- ja pitovoiman paranemisena.

Minä uskon muutokseen, ihmisen kehittymiskykyyn ja meihin jokaiseen sisäänrakennettuun onnistumisen haluun. Rakastan prosesseja, mittareita, mittaamista ja erilaisten interventioiden laatimista ja toteuttamista. Erityisesti sytyn koulutusten vaikuttavuuden todentamisesta ja näen, että osaamisen kehittäminen sekä organisaation tunne- ja työilmapiirin johtaminen ja kehittyminen on dynaamista toimintaa. Kyse on nimenomaan prosessista, joten skaalautumismahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat. Koska suhtaudun näihin aiheisiin intohimoisesti, täytän niillä pitkälti myös vapaa-aikani.

 

Ratkaisukeskeisenä henkilönä opetan sinulle pieniksi palasiksi jaetun, selkeän prosessin erilaisiin vaikuttavuuden todentamisiin liittyen - tai toteutan puolestasi tai yhteistyössä kanssasi sitouttavan verkko-oppimisen sisällön.

Missioni on lisätä maailmaan osallisuutta, saavutettavuutta ja onnellisuutta siten, että (työ)elämästä tulee miellyttävämpää ja meillä kaikilla on mahdollisimman hyvä olla.

Toimin kaikessa arvojeni mukaisesti.


INTEGRITEETTI | YSTÄVÄLLISYYS | OPPIMISEN ILO | UTELIAISUUS | EETTISYYS

bottom of page