YH%20Training%20yhteystiedot%20web_edite

YH Training Oy

Kaisa Tainio-Keinonen

Sisällöntuottaja & omistaja

soita 044 970 2058
kaisa@yhtraining.fi

Sähköinen laskutus
 

verkkolaskuosoite: 003730947086

välittäjätunnus: 003723327487

y-tunnus 3094708-6

Yrittäjä esittäytyy

Hei, minä olen Kaisa! 

 

Päädyin e-Learning-alalle tammikuussa 2019 SaaS-ohjelmiston myyjän roolissa. Myyntityössäni tutustuin myymäni ohjelmiston ominaisuuksiin erinomaisesti ja perehdyin myös verkko-oppimiseen yleisemmin. Siirryin hiljalleen pois myyntityöstä ja aloin tuottaa verkko-oppimisen sisältöjä asiakkailleni, sillä myynti vaatii ominaisuuksia, jotka eivät ole luontaisia minulle. 

Nykyään olen verkko-oppimisen yleisosaaja, ja tavoitteenani on auttaa mahdollisimman montaa tahoa ensinnäkin löytämään juuri itselleen sopiva verkko-oppimisympäristö ilman yrityksiä ja erehdyksiä, ja toiseksi lisätä pedagogisesti toimivan ja huolella suunnitellun, oppijaa tukevan verkko-oppimisen sisällön käyttöä sekä yritys-, yhdistys- että oppilaitosmaailmassa. 

Tuotan sisällöt sujuvasti toivomallasi sisällöntuotantotyökalulla käytössäsi olevaan verkko-oppimisympäristöön, tai käyttäen verkko-oppimisympäristön omia työkaluja. Minulla on silmää muokata laajasta materiaalista oppimissisältö, joka johdattaa oppijan aiheen läpi ja joka on mielenkiintoinen ja sitouttava. Kiinnitän erityisesti huomiota kerroksellisuuteen, saavutettavuuteen ja oppijan näkökulman huomioimiseen, mutta koska taustani on isoissa organisaatioissa, tähtään myös tarkoituksensa täyttävään ja tehokkaaseen sisältöön. 

Olen hyvin perehtynyt markkinoilla tarjolla oleviin verkko-oppimisympäristöihin, ja pystyn lyhyen haastattelun perusteella shortlistaamaan sinulle juuri tarkoitukseesi parhaiten sopivat 2-5 ympäristöä. 


Hallinnollisen taustani ansiosta ymmärrän liiketoiminnan lainalaisuuksia ja korostan painokkaasti ensinnäkin koulutusten tarveperustaisuutta ja toiseksi alku- ja loppumittausten tärkeyttä koulutusten vaikuttavuuden arvioinnissa.  Lähestyn ongelmaa kuin ongelmaa analyyttis-käytännönläheisesti: selvitän, mikä asia pitää ratkaista, mitkä ovat parhaat keinot parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi, ja sitten teen mitä vaaditaan.

YH Trainingin arvot, joita pyrimme sekä työ- että yksityiselämässä noudattamaan

INTEGRITEETTI  |  YSTÄVÄLLISYYS  |  OPPIMISEN ILO  |  UTELIAISUUS  |  EETTISYYS | TIEDON ARVOSTAMINEN

Ota ihmeessä yhteyttä ja selvitetään, voisinko tiimin kanssa olla sinulle avuksi!