Kaisa katsoo. Kuvasta kiitos Nelli Kivinen

YH Training Oy

Kaisa Tainio-Keinonen

Sisällöntuottaja & omistaja

soita 044 970 2058
kaisa@yhtraining.fi

Sähköinen laskutus
 

verkkolaskuosoite: 003730947086

välittäjätunnus: 003723327487

y-tunnus 3094708-6

Yrittäjä esittäytyy

Heippa, minä olen Kaisa. Ihminen, yrittäjä, onnistuja ja oppija. Intohimoinen mittaaja ja kehittäjä.

 

Minä uskon muutokseen, ihmisen kehittymiskykyyn ja meihin jokaiseen sisäänrakennettuun onnistumisen haluun. Rakastan prosesseja, mittareita, mittaamista ja erilaisten interventioiden laatimista ja toteuttamista. Erityisesti sytyn koulutusten vaikuttavuuden todentamisesta ja näen, että osaamisen kehittäminen sekä organisaation tunne- ja työilmapiirin johtaminen ja kehittyminen on dynaamista toimintaa. Kyse on nimenomaan prosessista, joten skaalautumismahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat. Koska suhtaudun näihin aiheisiin intohimoisesti, täytän niillä pitkälti myös vapaa-aikani.

Ratkaisukeskeisenä henkilönä opetan sinulle pieniksi palasiksi jaetun, selkeän prosessin, jonka avulla usein vaikeaksi koetusta asiasta tulee toteutuskelpoinen, vaikket olisi mittareiden kanssa ollutkaan aiemmin tekemisissä. Olen mukanasi ja autan sinua ohjelman joka vaiheessa!

Missioni on lisätä maailmaan osallisuutta, saavutettavuutta ja onnellisuutta siten, että (työ)elämästä tulee miellyttävämpää ja meillä kaikilla on mahdollisimman hyvä olla.

Toimin kaikessa arvojeni mukaisesti.

INTEGRITEETTI | YSTÄVÄLLISYYS | OPPIMISEN ILO | UTELIAISUUS | EETTISYYS

Uuden ohjelmani pilottivaihe alkaa alkuvuonna 2023

 

Jos edustat yhtiötä, joka on kiinnostunut erilaisten henkilöstötyökalujen ja -prosessien käyttöönotosta, painii pito- ja vetovoimakysymysten kanssa ja haluaa parantaa työtyytyväisyyttä ja yrityskulttuuria, voit olla sopiva osallistumaan pilottiin. Selvitetään molemminpuolinen match etätapaamisessa ja päätetään yhdessä, tuntuisiko yhteistyö oikealta ratkaisulta sinun ja teidän organisaationne tilanteessa.

Pääset varaamaan tapaamisajan tästä