top of page

Fortum RadEx

Jere Luukkanen, 
Project Manager, Decom & Waste

“YH Training suunnitteli säteilyturvallisuuskoulutuksen RadExille yhdessä säteilyturvallisuusasiantuntijoiden kanssa, ja toteutti sen kahdella eri verkko-oppimisohjelmistolla RadExin toiveiden mukaisesti. Toteutuksessa painottuivat saavutettavuus ja oppijan tukeminen sekä virtaavan oppijakokemuksen luominen.”

RELEX Solutions

Martin Pye, Head of Training

“Kaisa made working with her very easy. She was dedicated and delivered engaging, well designed content. She kept every deadline, worked creatively to solve problems and we are planning to work more with her in future.”

Newsec

Maija Kontto, 
General Counsel

“Kaisan rautainen ammattitaito yhdistettynä can do -asenteeseen loivat oivat puitteet onnistuneelle yhteistyölle. Verkkokurssi valmistui aikataulussa ja Kaisan hoitaessa teknisen toteutuksen, pystyimme keskittymään interaktiivisen sisällön ideoimiseen. Kaisan avulla totisestakin aiheesta voidaan loihtia viihdyttävä kokonaisuus, kurssin asiasisällöstä kuitenkaan tinkimättä.  ”

TahtoNainen

Terhi Saarikoski

Aikuisten opo

Kaisa opasti ja ohjeisti yritystäni alusta alkaen niin oikean verkko-oppimisalustan valitsemiseen kuin ihan käytännössä siihen, mitä minun tulee huomioida ensimmäisiä verkkokursseja laatiessa. 

Erityisesti huomioni kiinnittyi siihen, miten Kaisa kiinnitti huomiota nimenomaan verkko-opiskelijan mahdollisuuteen oppia valitun alustan ja kurssin avulla. Emme siis puhuneet pelkästään teknisistä kuvioista tai minun tarpeistani, vaan myös tulevien kurssilaisten, eli verkkokurssialustan käyttäjien näkökulmaa mietittiin hyvin paljon. Ja mielekäs, tehokas oppimiskokemushan sataa lopulta "kaikkien laariin". Niin verkkokurssin ostaneen henkilön, kuin verkkokursseja tarjoavankin tahon.

Ja sitä ei varmaan tarvitse edes erikseen mainita (kaikki sen jo tietävätkin), että Kaisa on myös äärettömän ystävällinen, herkällä korvalla asiakkaansa tarpeita kuuleva ja kaikessa tekemisessään ammattimaisuutta huokuva tekijä. Tehokas ja asiakkaitaan todella kokonaisvaltaisesti palveleva.

Suosittelen ja olen monille suositellutkin Kaisaa ja hänen yrityksensä palveluita.

Vuolearning Oy

Johanna Pellinen, CEO

“Kaisa is a true professional with exceptional work ethics and integrity. If you get lucky to work with her, you can be sure she delivers what she promises, with high quality, and in the time agreed.

She has excellent social skills, business intelligence, and a no-nonsense attitude. It is rare to meet people with an equally high level of administrative skills and intellectual honesty, as Kaisa does.”

Fambition Consulting Oy

Laura Hannola

Partner

Kaisan konsultointi oli todella iso apu, kun rakensimme asiakkaamme esihenkilöille suunnattua, kattavaa ja strategisesti tärkeää johtamisvalmennusta. Kaisan tarjoamien materiaalien, käynnistyskoulutuksen sekä säännöllisten sparrausten ansiosta saimme rakennettua oppijalle innostavan, monipuolisen ja oppimista tukevan kokonaisuuden. Kaisa osasi kääntää epämääräisetkin ideamme verkkokurssialustalla konkreettiseen ja toteutuskelpoiseen muotoon sekä ohjata meitä kysymyksillään oikeaan suuntaan.

 

Verkkovalmennus on nyt käytössä, ja sen toteutustapa on saanut erityisesti kiitosta. Tämän onnistumisen ja Kaisan tarjoamien työkalujen ansiosta aiomme jatkossa toteuttaa valmennuksiamme laajemminkin verkon kautta.

Code of Conduct Company Oy

Niina Ratsula, CEO

“Mitä tulee verkko-oppimiseen ja digitaalisten koulutusten loihtimiseen, on Kaisan asiantunteviin käsiin on voinut luottaa sataprosenttisesti jo useamman vuoden ajan. Kaisa tiimeineen ei pelkästään loihdi laadukasta teknistä toteutusta verkkokoulutukseen, vaan arvioi jokaista projektia myös vaikuttavuuden, mittaamisen ja käyttäjäkokemuksen kautta. Saat siis Kaisalta aina enemmän kuin mitä odotit.

 

Yhteistyö Kaisan kanssa on joustavaa, miellyttävää ja kaikkien osapuolten tarpeet huomioivaa. Ennen kaikkea Kaisa on ihmisenä henkilö, jonka arvomaailma näkyy ulospäin: muiden ihmisten kunnioittaminen ja timanttinen tilannetaju tulevat yhteistyössä kaupan päälle. Suosittelen Kaisaa lämpimästi yhteistyökumppaniksi digitaalisten koulutusten ja oppimiskokemuksen kokonaisvaltaiseen kehittämiseen! ”

Näkyville Oy

Johanna Elola, CEO

“Kaisa on auttanut minua sisällöntuottamisessa ja ajatusteni sanoittamisessa. Kaisalla on kyky sisäistää asia heti ja taitoa ymmärtää mitä/millaista sisältöä haen.

Kaisa on helposti lähestyttävä ja auttavainen. Selkeä ja ammattitaitoinen ote kaikkeen - lämmin suositus.”

Nelli Kuvaa

Nelli Kivinen, Suomen positiivisin valokuvaaja

“Kaisa auttoi minua luomaan ensimmäisen verkkokurssini.

Kaisan kanssa työskentely oli erittäin mukavaa ja helppoa. Kaisalla on selkeä näkemys ja hän osaa kärsivällisesti selittää ja kertoa oleelliset asiat. Kaisan apu oli korvaamatonta kurssin suunnittelussa ja tekemisessä. 

Kiitos Kaisa!”

Fortum eSite

Jere Luukkanen, eSite Sales and Design Lead at Fortum

“I had a challenge on my hands. I had to get it done quick and dirty. I was looking for somebody to help me with it. Kaisa stood up promptly. The job was not done dirty but quick it was. She is so efficient and goes directly to the point. And the end result is beautiful, not dirty at all. All this with the price of quick and dirty. 

Sometimes you meet people who just can do it. Kaisa is one of those talents. Our initial meeting was a success. She found out my thoughts and drafts in minutes. The execution of the work was stunning; quality on the suitable level, not too high, not too low. It was easy to present the results to my boss & colleagues when expectations exceeded. Together we could create a truly useful solution which we have been utilizing successfully. 

I wish we will have more projects together with Kaisa and YH Training Oy."

Saless.fi

Tomi Väätäinen, julkisten hankintojen asiantuntija

“Kaisan kanssa työskentely on todella vaivatonta ja mukavaa, asiat tapahtuvat ripeästi ja olen aina itse pysynyt kartalla mitä milloinkin tapahtuu. Kaisa osaa poimia omista toiveista olennaisen ja oman kokemukseni mukaan viedä ne myös käytäntöön tehokkaasti.

Suosittelen lämpimästi jos olet pohtimassa esimerkiksi oman verkkokurssin toteutusta, todellinen ammattilainen. Iso kiitos yhteistyöstä."

Viiden tähden Sinä

Jenni Väisänen, Tavoite- ja voimavaravalmentajasi

"Videoyhteys Kaisan kanssa oli yritystoimintani kannalta yksi parhaista jutuista, joita olen tehnyt! Olin jo pitkään ollut jumissa verkkokurssikokonaisuuteni kanssa, mutta keskustelu Kaisan kanssa oli kuin selkiyttävä taikaisku ajatusmaailmaani.

Kaisalla on loistava näkemys pedagogiseen puoleen verkkokursseissa, lisäksi hän ajattelee lähtökohtaisesti AINA sitä, miten asiakas saisi parhaan oppimiskokemuksen. Ja mikä parasta: hän osasi myös suositella verkkokurssiohjelmaa, josta en ollut milloinkaan kuullutkaan, mutta joka tällä hetkellä tuntuu vastaavan kaikkiin toiveisiini. Toisinaan vajaan tunnin jutustelu voi olla merkittävä suunnan näyttäjä. 

Kiitos Kaisa ajastasi ja vinkeistäsi!"

MarkkinointiMaestro

Kyösti Iivonen, MarkkinointiMaestro

"Suunnittelen keväälle 2021 verkkokurssin toteuttamista. Tapasin Kaisan 14.1. sparrailun merkeissä. 30 minuutin keskustelun perusteella voin todeta, että kyllä kannatti. Sain hyviä vinkkejä, miten verkkokurssi kannattaisi teknisesti ja ajankäytöllisesti toteuttaa. Miten sitoutan opiskelijan tavoitekeskeisesti ja miten vältän myöhemmissä tilanteissa turhat vaikeudet, säätämiset ja kustannukset. 

Suosittelen Kaisan ammattitaitoa verkkokurssien toteuttamisessa lämpimästi kaikille muillekin."

BA Personnel

Shani Livson, Johtamisen ja työhyvinvoinnin kouluttaja/ valmentaja, RMP Master motivaatiovalmentaja, kätilö

"Kaisa rakensi minulle materiaalini pohjalta verkkokurssin. Hän toimii todella proaktiivisesti ja on idearikas. En olisi itse mitenkään keksinyt kaikkia erilaisia nyansseja verkkokurssin toteutuksesta. 

Suosittelen lämpimästi häntä ja teemme varmasti jatkossakin yhteistyötä."

HR-asiantuntija

Susanna Lundahl, kehittyvä HR-tähti

"Osallistuin Kaisan (ilmaiseen!!) verkkokurssisparraukseen. Ajatuksena oli saada hieman ajatusta hyvän sisällön tuottamiseen. Kaisa antoi hyvin konkreettisia vinkkejä ja selitti ihanalla tavalla verkkokurssin tärkeimmät elementit, joiden pohjalta verkkokurssin sisältöä olisi syytä tuottaa.

Kaisa on todella panostanut erilaisten verkkokurssialustojen vertailuun ja osasi tuoda alustojen erot esille hyvin selkeästi. Pidin paljon myös siitä, että Kaisa oli ajatellut paljon eettistäkin näkökulmaa. Kiitos!"

TSEG Oy Ltd

Maria Eerola, perustaja ja toimitusjohtaja

"Kaisan verkkokurssisparraus oli aivan mahtava! Kaisa esitti meille hyvin mietittyjä, pohdintaa herättäviä kysymyksiä, joiden avulla saimme verkkokurssiimme paljon lisäarvoa. Asiantuntijuus nousi esille myös verkkokurssialustojen vertailussa. Kaisa esitti juuri meille sopivia vaihtoehtoja niiden toimintojen ja oppimismateriaalien perusteella, jotka olivat meille tärkeimpiä ja osasi samalla ohjata ajatteluamme verkko-oppimismaailmaan sovellettavaksi. Ilman Kaisan apua olisimme valinneet eniten mainostetun alustan, joka ei olisi soveltunut käyttötarkoitukseemme lainkaan.

 

Arvostan kovasti sitä, että Kaisa halusi nähdä meidän tarpeemme ja etsiä siihen sopivan ratkaisun, eikä yrittänyt sulloa meidän konseptiamme tietyn alustan mukaiseksi. Tämä säästi meiltä valtavan määrän aikaa. Kaisan palvelussa yhdistyy sekä vankka ammattitaito että asiakkaan asiasta välittäminen. Meille Kaisa oli kuin yksi tiimimme jäsenistä, ja aivan korvaamaton apu. Suosittelen lämpimästi Kaisan verkkokurssisparrausta kaikille, jotka suunnittelevat verkkokurssin tekemistä!"

Relex Solutions refe
Vuolearning refe
Code on Conduct Company refe
Näkyville refe
Nelli kuvaa refe
Fortum eSite refe
Saless.fi refe
Viiden tähden Sinä refe
MarkkinointiMaestro refe
BA Personnel refe
HR-asiantuntija refe
TSEG refe
Newsec
TahtoNainen
Fambition
Fortum RadEx
bottom of page