top of page
  • kaisatk

Verkko-oppimisympäristöjen /verkkokurssialustojen arviointi kvantitatiivisesti

Vietätkö välipäivät suunnitellen verkkokurssia tai etsiskellen itsellesi tai organisaatiollenne sopivinta verkko-oppimisympäristöä, tai molempia? Siinä tapauksessa kannattaa lukaista - tai oikeastaan silmäillä - nämä tiedot. Sain nimittäin vihdoin aikaiseksi työstää verkko-oppimisympäristöjen arviointiprojektini taulukon ja kuvan muotoon. Olepa hyvä!Hinta on ilmoitettu euroina kuukausitasolla. Hintaan ei ole laskettu mukaan komissioita, verkkokaupan hankkimiskuluja tai muitakaan alustan kuukausihinnan lisäksi mahdollisesti veloitettavia kertaluonteisia tai jatkuvia maksuja.


Pisteytys puolestaan on sama vanha mallini, jossa alusta joko saa tai ei saa jostakin ominaisuudesta pisteen. Maksimipistemäärä on 28.
Luokittelin verkko-oppimisympäristöt vielä käyttökohteen tai oikeastaan asiakaskohderyhmän mukaisesti luokkiin:

  • "Trainers" eli verkkokurssiliiketoimintaa varten

  • "Internal" eli organisaatioiden sisäisiä ja asiakkaiden koulutuksia varten

  • "All" eli molempiin yllä mainittuihin tarkoituksiin taipuvat ympäristöt.


Mikäli taulukossa jossakin kohtaa lukee NA, se tarkoittaa, että kyseistä tietoa ei ole ollut saatavilla. Lisäksi joidenkin ympäristöjen osalta minulla ei ole tietoa osasta ominaisuuksia. Tällöin ympäristön saamat pisteet ovat alhaisemmat kuin ne potentiaalisesti voisivat olla, jos tiedot olisivat saatavilla. Erityisesti tietoja puuttuu Clanedistä ja Tovutista.


Lisätietoja hinnoittelusta


Muistathan, että olen lisäksi koonnut verkkokurssiliiketoimintaan tarkoitettujen verkko-oppimisympäristöjen käytöstä aiheutuvat todelliset kustannukset kätevään excel-laskuriin.


Tarvitsetko tukea tai haluatko sparrailla?


Autan mielelläni! Pääset varaamaan maksuttoman sparrailuajan suoraan kalenteristani tästä.


Iloa vuoden viimeisiin päiviin!Comments


bottom of page