top of page

Measure & Fix

Muutosprosessi, joka tukee yrityksesi kasvua ja kehitystä

Autan  johtajia ja HR-tekijöitä sitouttamaan avainpelaajat yritykseen ja ratkaisemaan mahdolliset motivaatioon tai työhyvinvointiin liittyvät haasteet. Tulokset näkyvät rekrytointikulujen laskuna ja veto- ja pitovoiman paranemisena. 

Kaisa, kuvasta kiitos Nelli Kivinen
Kaisa, kuvasta kiitos Nelli Kivinen_edited.jpg

Miten voin auttaa sinua

Autan sinua sitouttamaan yrityksen avainpelaajat organisaatioon. Pito- ja vetovoiman ollessa monella alalla iso haaste, avullani opit ensinnäkin selvittämään organisaatiosi henkilöstön nykytilanteen: mitkä ovat kipukohdat ja kehitystarpeet ja toiseksi luomaan ja toteuttamaan vaikuttavan muutosohjelman, jonka avulla voit ratkaista ongelmat ja sitouttaa tärkeimmän sidosryhmänne. Ohjelmani aikana opetan sinulle prosessin, joka skaalautuu käyttökohteesta riippumatta.

 

Ohjelmassani yhdistyvät valmennus, konsultointi ja muutoksessa alusta loppuun ohjaava materiaali. Tämän paketin avulla sinä ja tärkeimmät sidosryhmänne luotte teille merkityksellisiä asioita mittaavan, skaalautuvan ja ohjelman jälkeen aina käytössä olevan prosessityökalun sekä toteutatte vaikuttavan muutoskoulutuksen. Prosessi on jatkossa käytössäsi ratkaisukeinona kaikissa ongelma- ja muutostilanteissa.

 

Uusien taitojesi avulla pystyt rakentamaan teille terveen, hyvinvointia tukevan organisaatiokulttuurin, ja mikä parasta osaat myös ratkaista ongelmanne ilman ulkopuolista apua pienentäen kulukehitystä sekä nostaen yrityksen vetovoimaisuutta työmarkkinoilla. Ohjelman aikana oppimasi prosessi skaalautuu yrityksesi kasvaessa ja henkilöstömäärän lisääntyessä.

Voin auttaa sinua, jos organisaatiosi

  • on kasvuyhtiö tai pk-yritys

  • painii pito- ja vetovoimaan liittyvien haasteiden kanssa
  • on valmis ottamaan käyttöön uusia työkaluja ja -prosesseja

Organisaatiosi voi tavoitella esimerkiksi

  • työntekijöiden vaihtuvuuden vähenemistä ja sairaslomien määrän laskua

  • parannusta työnantajamielikuvaan, henkilöstön tyytyväisyyteen ja organisaatiokulttuuriin 

  • omavaraisuutta ja tiedostavampaa tekemistä palveluiden ostamiseen

kaisa-fullreso300ppi-30.jpg

Haluatko mukaan?

Jos edustat yhtiötä, joka on kiinnostunut erilaisten kehittämistyökalujen ja -prosessien käyttöönotosta, painii pito- ja vetovoimakysymysten kanssa ja haluaa parantaa esimerkiksi työtyytyväisyyttä ja yrityskulttuuria, voit olla sopiva asiakas. Selvitetään molemminpuolinen match etätapaamisessa ja päätetään yhdessä, tuntuisiko yhteistyö oikealta ratkaisulta sinun ja teidän organisaationne tilanteessa. 

bottom of page