TIETOA JA OIVALLUKSIA

Tältä sivulta löydät YH Trainingin tarjoamat verkkokoulutukset ja muun verkko-oppimisesta kiinnostuneille hyödyllisen sisällön. 

Oppimissisällöt on toteutettu Vuolearning-oppimisympäristössä. Maksuttomaan sisältöön pääset käsiksi suoraan tämän sivun linkkien kautta, kun taas maksullisen sisällön voit hankkia verkkokaupasta.

Koulutusyrittäjille: tiivis tietopaketti verkkokurssialustan valinnasta

Nyt saatavilla: Verkkokurssin ABC 2.0

Osalle käyttäjistä Verkkokurssin ABC oli anniltaan turhan kevyt.

Tämä kurssi on tehty sinulle, joka olet kiinnostunut verkko-oppimisesta ja haluat oppia aiheesta lisää. Kurssi ei ole pintaraapaisu vaan laaja kokonaisuus, jonka opiskeluun kannattaa varata aikaa.

 

Materiaalista on sinulle eniten hyötyä, jos samaan aikaan työstät omaa verkko-oppimisen projektiasi. 

Kun olet käynyt kurssimateriaalin läpi, sinulla on käytössäsi välineet verkko-oppimisen kokonaisuuden hallintaan.

Sopii sekä koulutusliiketoimintaa harjoittaville että yritysten sisäisiä koulutuksia hallinnoiville! Jos organisaatiossa on useampia osallistujia, ota yhteyttä saadaksesi tarjouksen.

Opiskele milloin haluat

Verkkokurssin ABC

Tämä kurssi on tarkoitettu verkkokurssimaailman aloittelijoille ja myös hieman kokeneemmille tekijöille.

Jos sinua kiinnostaa, miten verkkokurssin sisällöntuotanto on mahdollisimman tuskatonta, mitä asioita verkko-oppimisympäristöä valittaessa olisi hyvä ottaa huomioon ja miten oppijan mielenkiintoa voidaan verkkokurssilla pyrkiä pitämään yllä, tutustu tähän kurssiin. 

Kurssi on maksuton.

Sisällöntuotantotyökalut

Verkko-oppimisen syksy ja sisällöntuotantotyökalut

Verkko-oppimisen syksy -projekti alkaa 6.9.2021, ja sen aikana esittelemme ja arvioimme erilaisia verkko-oppimisen sisällöntuotantotyökaluja. Tämä materiaali sisältää päivittyvät esittelyt ja arviot sekä esimerkkimateriaalia. l

 

Jos olet parhaillaan etsimässä itsellesi tai organisaatiollenne soveltuvaa verkko-oppimisen sisällöntuotantotyökalua, tähän materiaaliin kannattaa tutustua.

 

Materiaali on maksuton.

Tulossa pian

Tarveperustaisen koulutuksen luominen ja mittaaminen

Tämän koulutuksen tarkoituksena on antaa juuri sinun organisaatiollesi työkalut teidän toimintaympäristöönne sopivan ja tarpeenne täyttävän koulutuksen luomiseen ja sen vaikuttavuuden mittaamiseen. 

Tavoitteena on auttaa koulutuksen suunnittelijaa luomaan vaikuttava, kohderyhmälle sopiva ja tavoitteet täyttävä koulutus sekä antaa välineet koulutuksen tehokkuuden mittaamiseen määrällisesti. Jatkossa tiedät tarkalleen, mitä hyötyä mistäkin koulutuksesta on ollut ja missä hyöty näkyy: euromääräisesti, asiakastyytyväisyydessä tai jossakin muussa teille merkittävässä muuttujassa. 
 

Organisaatioille: tiivis tietopaketti verkko-oppimisympäristön valinnasta